Wanden

Bij Kerkstoel 2000+ maken we voor alle soorten constructies een prefab wandoplossing volledig op maat. Niet alleen heeft elke wand zijn eigen afmetingen en uitsparingen voor deuren en ramen, maar ook de inbouwdelen voor de afwerking kunnen direct voorzien worden. Dankzij de modernste CAD- en robottechnieken zijn zelfs de meest individuele ontwerpen prijsvriendelijk te realiseren.

 

De betonnen prefab wanden van Kerkstoel 2000+ worden vervaardigd volgens de strenge normen van het Belgische gelijkvormigheidattest, OHSAS-18001 en ISO9001, 14001 en 45001. Zo bent u zeker dat u wanden van topkwaliteit plaatst.

 

Voor een vlotte realisatie van de bouwplannen bieden wij just-in-time logistiek. Op basis van het ontwerp van de architect (plattegrond en doorsnede), de stabiliteitsberekeningen, bekistings- en installatieplannen ontwikkelen wij eveneens een gedetailleerd montageplan, zodat op de werf alles vlot en volgens plan verloopt.

Dubbele wanden
Dubbele wanden
Comfort wanden
Comfort wanden
Massieve wanden
Massieve wanden
Sandwichpanelen
Sandwichpanelen
Solo-skin
Solo-skin
Sensis textuurwand
Sensis textuurwand

Voordelen prefab wanden

De betonnen prefab wanden van Kerkstoel 2000+ zijn sneller, voordeliger en bouwfysisch correct.

 

  • Kostenbesparend
  • Kortere bouwtijd
  • Meer rentabiliteit

Contacteer ons

Klaar om de eerste stap te zetten naar een prefab oplossing op maat? Of heb je specifieke vragen voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op.