Vloerplaten

Vloerplaten of predallen: ze vormen de ideale ondergrond voor betonnen draagvloeren. 

 

Bij Kerkstoel 2000+ maken we prefab vloerplaten volledig op maat. Voor welke ruimte ook, in welke vorm dan ook. Tijdens de productie voorzien we meteen de nodige uitsparingen. Bovendien monteren we vooraf de gewenste inbouwdelen en verwerken we de onderwapening. 

 

De prefab vloerplaten van Kerkstoel 2000+ dragen het BENOR én het KOMO-keurmerk. Zo bent u zeker dat u vloerplaten van topkwaliteit plaatst.

Vloerplaten
Vloerplaten
ACTIV vloeren
ACTIV vloeren
Vloerplaten met polystyreen
Vloerplaten met polystyreen

Voordelen prefab vloerplaten

De betonnen prefab vloerplaten van Kerkstoel 2000+ brengen vele voordelen met zich mee:

  • Vorm
  • Wapening
  • Inbouwdelen
  • Afwerking
  • Gewicht
  • Duurzaamheid

 

Vorm: Doordat we vloerplaten op maat maken, wint u tijd op de werf en verbruikt u minder materiaal. Qua vorm volgen we bij de productie van de vloerplaten de contouren van het ontwerp, voor welke ruimte dan ook. 

 

Wapening: De volledige onderwapening zit verwerkt in de vloerplaten wanneer we ze leveren. U hoeft ze dus enkel te monteren. Balken kunnen in de vloer gecreëerd worden en uitsparingen zijn mogelijk.

 

Inbouwdelen: Alle inbouwdelen zijn vooraf op de juiste plaats gemonteerd. Voorzieningen voor elektriciteit, sanitair, airco en verwarming kunnen zonder problemen worden ingebouwd.

 

Afwerking: Door de grote oppervlakte van de vloerplaten zijn er weinig voegen. Bovendien vormt een gladde kistzijde een optimale ondergrond voor spuitbepleistering. Het eindresultaat: een massieve monoliete vloer die zorgt voor een goede geluidsisolatie en een perfecte verdeling van de belasting van de vloer. Vloerplaten zijn dé oplossing voor een snelle, eenvoudige en stevige constructie.

 

Gewicht: Kerkstoel vloerplaten wegen minder dan de standaard vloerplaten die op de markt verkrijgbaar zijn. En dat heeft zo zijn voordelen: niet alleen hebt u minder transport nodig, bovendien kan u op de werf gerust een kraan gebruiken met een lager hefvermogen dan bij standaard vloerplaten. Dat dit uiteindelijk ook financiële voordelen heeft, dat spreekt voor zich.

 

Duurzaamheid: Kerkstoel vloerplaten worden op een professionele manier geproduceerd en voldoen aan de strengste normen:

  • een optimale weerstand tegen milieu-invloeden
  • een optimale brandweerstand

 

Contacteer ons

Klaar om de eerste stap te zetten naar een prefab oplossing op maat? Of heb je specifieke vragen voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op.